Home» Politica acestui Site si Termeni de Utilizare

Termeni de utilizare

Site-ul www.postuniversitar.ro este in curs de constructie. Ca urmare valabilitatea, acuratetea sau corectitudinea informatiilor prezentate nu este garantata sau asigurata. Va rugam sa reveniti cand varianta finala va fi lansata.

www.Postuniversitar.ro este un site personal editat si intretinut in limita posibilitatilor. Siteul contine diverse recomandari personale, linkuri utile, articole diverse, precum si alte materiale si sugestii primite de la diverse firme si persoane. Pentru orice sugestii de imbunatatire a acestui site, sau pentru a sugera diverse corecturi sau erori de pe site va rog a ma contacta.

 

 

Informatiile de pe site au caracter orientativ si neoficial. Nici o raspundere nu este asumata cu privire la: valabilitatea si corectitudinea informatiilor de pe site, acreditarea/abilitarea/recunoasterea institutiilor si a studiilor/cursurilor prezentate. Va rugam a verifica/contacta institutiile (sau organizatiile corespunzatoare) care au studii/cursuri ce va intereseaza si alte surse corespunzatoare pentru informatii corecte si valabile. Acest website nu este oficial, si nu este afiliat sau sprijinit de o institutie oficiala. Prin vizitarea acestui site sunteti de acord cu conditiile stipulate mai sus si din pagina de politica site.
Utile: Enciclopedii, Traduceri | Universitati din Romania | Jobs-Oferte de Munca
Resurse utile, Mastere, MBA, Cursuri, Doctorate, Burse Strainatate, Training, Masterate, eLearning, Romania, IT & Free Certifications
© 2004-2007-2008 Postuniversitar.ro (Postgraduate.ro) and Its Licensors.