STUDII INSTITUTII
  
Home» Despre Site

Despre Site

Postuniversitar.ro (Postgraduate.ro) este o resursa de dezvoltare a carierei pentru absolventi de toate varstele (cca. 150,000 vizitatori in luna Ianuarie 2008), indiferent de profilul facultatii absolvite. Totodata siteul cuprinde un ghid orientativ si neoficial de studii postuniversitare si cursuri informale, articole, diverse oportunitati educationale ce vin in sprijinul dezvoltarii propiei cariere profesionale sau capitalului uman din compania dv.


Site-ul prezinta oportunitati educationale si de formare profesionala* (cum ar fi: masterate, studii postuniversitare, certificari, cursuri diverse, traininguri pentru angajatii firmelor, etc) si resurse de cariera utile in cautarea demararii sau dezvoltarii carierei profesionale.

In sectiunea internationala se regasesc studii pentru cei ce sunt interesati a invata in strainatate (in tari cum ar fi: UK, Franta, Italia, Germania, Austria, Elvetia, Spania, etc). Sectiunea internationala este creata cu sprijinul IFPI-International Forum for Postgraduate Studies Information.
Postuniversitar.ro (Postgraduate.ro) este unul dintre partenerii fondatori ai IFPI, reprezentant exclusiv pentru Romania.

Partenerii din Uniunea Europeana ai Postuniversitar.ro (Postgraduate.ro):
Exemple de clienti, marci cunoscute si partenerii care au folosit serviciile Postuniversitar.ro (Postgraduate.ro):Postuniversitar.ro (Postgraduate.ro) in presa scrisa:

Promovare Postuniversitar.ro (Postgraduate.ro) in presa online:

*Siteul nu se doreste a fi o resursa oficiala, informatiile prezentate fiind orientative si negarantate, actualizate in masura posibilitatilor. Responsabilitatea exclusiva cu privire la folosirea informatiilor de pe site va revine. Pentru informatii cu privire la valabilitatea, acreditarea, recunoasterea anumitor studii educationale ce va intereseaza va rugam sa verificati la instituiile in cauza precum si in alte surse cum ar fi Ministerul Educatiei, ARACIS, CNEEA, etc.

Informatiile de pe site au caracter orientativ si neoficial. Nici o raspundere nu este asumata cu privire la: valabilitatea si corectitudinea informatiilor de pe site, acreditarea/abilitarea/recunoasterea institutiilor si a studiilor/cursurilor prezentate. Va rugam a verifica/contacta institutiile (sau organizatiile corespunzatoare) care au studii/cursuri ce va intereseaza si alte surse corespunzatoare pentru informatii corecte si valabile. Acest website nu este oficial, si nu este afiliat sau sprijinit de o institutie oficiala. Prin vizitarea acestui site sunteti de acord cu conditiile stipulate mai sus si din pagina de politica site.
Despre Site | Contact | Sitemap | Informatii Utile | Link to Us | Politica Site & Termeni de Utilizare
Utile: Enciclopedii, Traduceri | Universitati din Romania | Jobs-Oferte de Munca
Consiliere Postuniversitara. Mastere, MBA, Cursuri, Doctorate, Burse Strainatate, Training, Masterate, eLearning, Romania, IT & Free Certifications
© 2004-2007-2008 Postuniversitar.ro (Postgraduate.ro) and Its Licensors.