Home» Despre Site & contact

Despre Site & contact

Postuniversitar.ro este un site personal in proces de constructie. Site-ul se doreste a fi o resursa de dezvoltare a carierei in special pentru absolventi de facultate. Siteul prezinta diverse oportunitati de cariera si de petrecere a timpului liber dedicate in special tinerilor absolventi.

Pentru orice sugestii de linkuri, informatii utile, eventuale modificari, corectari de erori sau orice alte sugestii care pot duce la imbunatatirea acestui site si a informatiilor prezentate pe acesta va rog a nu ezita sa ma contactati:


*Siteul nu se doreste a fi o resursa oficiala, informatiile prezentate fiind orientative si negarantate, actualizate in masura posibilitatilor. Responsabilitatea exclusiva cu privire la folosirea informatiilor de pe site va revine. Pentru informatii cu privire la valabilitatea, acreditarea, recunoasterea anumitor studii educationale ce va intereseaza va rugam sa verificati la instituiile in cauza precum si in alte surse cum ar fi Ministerul Educatiei, ARACIS, CNEEA, etc.

Informatiile de pe site au caracter orientativ si neoficial. Nici o raspundere nu este asumata cu privire la: valabilitatea si corectitudinea informatiilor de pe site, acreditarea/abilitarea/recunoasterea institutiilor si a studiilor/cursurilor prezentate. Va rugam a verifica/contacta institutiile (sau organizatiile corespunzatoare) care au studii/cursuri ce va intereseaza si alte surse corespunzatoare pentru informatii corecte si valabile. Acest website nu este oficial, si nu este afiliat sau sprijinit de o institutie oficiala. Prin vizitarea acestui site sunteti de acord cu conditiile stipulate mai sus si din pagina de politica site.
Contact | Informatii Utile | Politica Site & Termeni de Utilizare
Utile: Enciclopedii, Traduceri | Universitati din Romania | Jobs-Oferte de Munca
Resurse utile, Mastere, MBA, Cursuri, Doctorate, Burse Strainatate, Training, Masterate, eLearning, Romania, IT & Free Certifications
© 2004-2007-2008 Postuniversitar.ro (Postgraduate.ro) and Its Licensors.