STUDII INSTITUTII

  
Home » Politica Site

Politica Site-lui

INFORMATIILE DE PE ACEST SITE SUNT PREZENTATE CU BUNA CREDINTA, CU TOATE ACESTEA NU NE ASUMAM NICI O RASPUNDERE CU PRIVIRE LA ORICE PAGUBE PRODUSE. VA RUGAM A NE SESIZA DE EVENTUALE INADVERTENTE PENTRU A INCERCA SA LUAM MASURILE DE RIGOARE.

INFORMATIILE DE PE SITE AU UN CARACTER ORIENTATIV SI NONCOMERCIAL. NICI O RASPUNDERE NU ESTE ASUMATA CU PRIVIRE LA VERIDICITATEA/VALABILITATEA INFORMATIILOR SAU VERIDICITATEA/VALABILITATEA STUDIILOR/CURSURILOR/INSTITUTIILOR PREZENTATE SAU ACREDITAREA/ABILITAREA/RECUNOASTEREA INSTITUTIILOR (SAU FIRMELOR) PREZENTATE. VA RUGAM A VERIFICA CONTACTA INSTITUTIILE (SAU ORGANIZATIILE CORESPUNZATOARE) CARE AU STUDII/CURSURI CE VA INTERESEAZA PENTRU INFORMATII CORECTE, COMPLETE SI VALABILE. PRIN VIZITAREA ACESTUI SITE SUNTETI DE ACORD CU CONDITIILE STIPULATE IN POLITICA SITELUI. NICI O RASPUNDERE NU ESTE ASUMATA CU PRIVIRE LA ORICE PAGUBE PRODUSE DE VIZITAREA/FOLOSIREA ACESTUI SITE.

NU NE ASUMAM NICI O RESPONSABILITATE CU PRIVIRE LA EVENTUALE DAUNE (DE NATURA LEGALA, MORALA, SEXUALA, SAU ORICE ALTA NATURA) CAUZATE DE FOLOSIREA/VIZITAREA ACESTUI SITE.

TOTUSI CA DOVADA DE BUNSIMT CONTINUTUL SITELUI VA FII REVIZUIT PERIODIC SI SE VA INCERCA INLATURAREA INFORMATIILOR CU CONTINUT INADECVAT.

VA RUGAM A NE NOTIFICA CU PRIVIRE LA COMENTARIILE SI SUGESTIILE DUMNEAVOASTRA, PE BAZA CARORA VOM INCERCA A REACTIONA CORESPUNZATOR FARA INSA A NE OBLIGA LA ACEASTA.

NU ESTE GARANTATA ADMITEREA, COMPLETAREA CU SUCCES A NICI UNUI CURS/STUDIU PREZENTAT. ETICHETAREA CURSURILOR CA APARTINAND UNOR CATEGORII ESTE ORIENTATIVA, SI NU ESTE GARANTATA APARTENENTA ACESTORA LA CATEGORIILE IN CAUZA, VA RECOMANDAM VERIFICAREA INFORMATIILOR PE SITEUL WEB AL INSTITUTIILOR, UNIVERSITATILOR SI FIRMELOR IN CAUZA SI DE ASEMEMENEA VERIFICAREA INFORMATIILOR PRIN CONTACTAREA ACESTORA. DATELE PREZENTATE AU UN CARACTER ORIENTATIV.

POSTUNIVERSITAR.RO NU OFERA CURSURI/STUDII SAU ORICE ALTE SERVICII DE ACEASTA NATURA, SITEUL INCEARCA SA PREZINTE O COLECTIE CAT MAI AMPLA DE CURSURI SI STUDII POSTUNIVERSITARE SI PROFESIONALE, DAR SI CURSURI DE NATURA NONPOSTUNIVERSITARA, PRECUM SI ALTE INFORMATII.

A SE NOTA CA SITEUL POSTUNIVERSITAR.RO ESTE UN SITE PERSONAL, FARA SCOPURI COMERCIALE SI AVAND CA SCOP SA FIE O RESURSA GRATIS DE CAUTARE DE CURSURI SI STUDII POSTUNIVERSITARE, STUDII PROFESIONALE, CURSURI SI TRAININGURI DIVERSE SI ALTE RESURSE EDUCATIONALE SI NU NUMAI.

NU NE ASUMAM RESPONSABILITATI CU PRIVIRE LA PROBLEME DE TRAFIC INTERNET, SECURITATEA DATELOR LA PROVIDERUL DE HOSTING AL SITELUI POSTUNIVERSITAR.RO, BACKUPUL SI INTEGRITATEA DATELOR.

NE REZERVAM DREPTUL DE A REFUZA ACCESUL LA INFORMATII ANUMITOR VIZITATORI

NU GARANTAM BUNA CREDINTA A SITEURILOR CATRE CARE AVEM HYPERLINK-URI (LEGATURI) SI NU NE ASUMAM NICI O RESPONSABILITATE CU PRIVIRE LA UTILIZAREA ACESTORA.

GRUPAREA STUDIILOR IN CATEGORII ESTE ORIENTATIVA, PUTAND EXISTA CAZURI DE NECORESPONDENTA INTRE ANUMITE STUDII SI CATEGORIILE IN CARE SUNT INSCRISE. IN CADRUL SITELUI SUNT PREZENTATE SI STUDII DE ALTA NATURA DECAT CELE STRICT POSTUNIVERSITARE (CUM AR FI STUDII CE NU PRESUPUN ABSOLVIREA UNEI FACULTATI)

NE REZERVAM DREPTUL DE A COLECTA INFORMATII CU PRIVIRE LA UTILIZATORI, CUM AR FII ADRESA IP SAU INFORMATIILE DATE DE ACESTIA LA COMPLETAREA FORMULARELOR.

NU GARANTAM ACURATETEA INFORMATIILOR SAU A HYPERLINK-URILOR (LEGATURILOR) CATRE PAGINILE WEB OFICIALE. NU GARANTAM ACTUALITATEA LINKURILOR PREZENTATE, FIIND POSIBIL CA INSTITUTIILE (FIRMELE) IN CAUZA SA NU ACTUALIZEZE LA ACEIASI ADRESA WEB INFORMATIILE. ESTE RECOMANDAT PENTRU CERTITUDINEA INFORMATIILOR SA CONTACTA-TI INSTITUTIILE(FIRMELE) IN CAUZA.

ORICE REZULTATE/NEGOCIERI/PIERDERI AVUTE CA URMARE A FOLOSIRII INFORMATIILOR DE PE SITE NU ESTE RESPONSABILITATEA NOASTRA.

NE REZERVAM DREPTUL DE A REFUZA ANUMITE SOLICITARI DE LISTARE A UNOR CURSURI/STUDII.

DACA DORITI MAI MULTE INFORMATII CU PRIVIRE LA POLITICA SITELUI SAU AVETI ANUMITE INTREBARI VA RUGAM A NU EZITA SA NE CONTACTATI. NE REZERVAM DREPTUL DE A NU RASPUNDE ANUMITOR SOLICITARI, TOTUSI VOM INCERCA CU DOVADA DE BUN SIMT SA RASPUNDEM CERERII DUMNEAVOASTRA DE INFORMATII.

NU NE ASUMAM NICI O RESPONSABILITATE CU PRIVIRE LA PAGUBE PRODUSE DE FUNCTIONALITATEA SITELUI, PROBLEME DE SERVER SAU SECURITATE.

ACTUALITATEA SI CORECTITUDINEA INFORMATIILOR DIN LINKURILE EXTERNE SAU ALE PARTENERILOR POSTUNIVERSITAR.RO NU ESTE GARANTATA.

SITEUL POSTUNIVERSITAR.RO ESTE IN CONTINUA DEZVOLTARE SI CA URMARE NU ESTE ASUMATA NICI O RASPUNDERE CU PRIVIRE LA INCORECTITUDINI SI ERORI DE PROGRAMARE SAU GRESELI DE TRADUCERE, INTRODUCERE DATE.

NE REZERVAM DREPTUL DE A MODIFICA ACEASTA POLITICA A SITEULUI FARA ORICE NOTIFICARI IN PREALABIL PRIN PUBLICAREA ACESTEIA PE SITE.

 

 
Informatiile de pe site au un caracter orientativ si noncommercial. Nici o raspundere nu este asumata cu privire la veridicitatea/valabilitatea informatiilor, sau studiile/cursurile/institutiile prezentate, sau acreditarea/abilitarea/recunoasterea institutiilor prezentate. Nici o raspundere nu este asumata cu privire la orice pagube de orice natura. Va rugam a verifica/contacta institutiile (sau organizatiile corespunzatoare) care au studii/cursuri ce va intereseaza pentru informatii corecte si valabile. Prin vizitarea acestui site sunteti de acord cu conditiile stipulate mai sus si din politica sitelui.
Sitemap | Sugestii Webmaster | Politica Site | Link to Us | Informatii Utile | English 
Enciclopedii, Traduceri | Adresa.ro: Portal Romanesc | Jobs-Oferte de Munca
Ghid de studii postuniversitare. Mastere, MBA, Cursuri, Doctorate, Burse Strainatate, Training, Masterate, eLearning, Romania, IT & Free Certifications
© 2005-2006 Postuniversitar.ro and Its Licensors.