Home» Informatii Utile » Constituire firma, imm - Finantare proiecte

INFORMATII UTILE: Inceperea unei afaceri - Finantare proiecte

 Articole Incepere o Afacere

Descriere categorie
  • Informatii legate de infiintare firma, contabilitate, administratie.
  • Informatii si suport pentru inceperea unei afaceri (in domeniile: cosmetica, detectivi, marketing, media, relatii publice, publicitate, etc).
  • Importanta publicitatii si a fortei de vanzari (de la asistent de vanzari pana la managementul vanzarilor).
Linkuri
Informatiile de pe site au caracter orientativ si neoficial. Nici o raspundere nu este asumata cu privire la: valabilitatea si corectitudinea informatiilor de pe site, acreditarea/abilitarea/recunoasterea institutiilor si a studiilor/cursurilor prezentate. Va rugam a verifica/contacta institutiile (sau organizatiile corespunzatoare) care au studii/cursuri ce va intereseaza si alte surse corespunzatoare pentru informatii corecte si valabile. Acest website nu este oficial, si nu este afiliat sau sprijinit de o institutie oficiala. Prin vizitarea acestui site sunteti de acord cu conditiile stipulate mai sus si din pagina de politica site.
Contact | Informatii Utile | Politica Site & Termeni de Utilizare
Utile: Enciclopedii, Traduceri | Universitati din Romania | Jobs-Oferte de Munca
Resurse utile, Mastere, MBA, Cursuri, Doctorate, Burse Strainatate, Training, Masterate, eLearning, Romania
Cursuri online si nu numai de specializare, de perfectionare, de calificare, aprofundate, in domenii variate cum ar fii (juridic, advertising, educatie design, financiar, presa, free tests and certifications, cursuri online gratuite. Resurse gratuite educationale de formare pentru job, munca. Stiri legate de invatamant superior si postuniv. Lista cdu adrese a universitatilor si facultatior din Romania.
© 2004-2007-2008 Postuniversitar.ro (Postgraduate.ro) and Its Licensors.